Дамска рокля 5
Артикул №: 30
55.00 лв.


+359 883 28 30 40
Само оригинална стока
Доставка за един ден
Опция за безплатна доставка
Преглед и тест на стоката
Опция за безплатна замяна
Неограничен срок за връщане
Само оригинална стока
Доставка за един ден
Опция за безплатна доставка
Бърза поръчка
До офис/Еконтомат: 4.04 лв.
До врата: 5.44 лв.
*До населени места без офис на Еконт се оскъпява с около 1-2 лв.

ПОРЪЧКА

Заявка на артикули, пуснати за продажба в сайта Dreshnik.com, може да стане по някои от следните начини:

- онлайн в платформата Dreshnik.com, с и без регистрация

- на телефон: 0883 28 30 40

- на Е-mail: office@dreshnik.com


- в чата на сайта (в долния десен ъгъл)

- в Skype: dreshnik.com

Ако сте нов клиент можете да направите поръчка като гост или да регистрирате акаунт при нас, като и в двата случая е необходимо да предоставите следната информация: имена, имейл адрес и коректен мобилен телефонен номер за връзка. Ако регистрирате профил, няма да е необходимо да попълвате тези данни при последваща поръчка, а само да влезете в профила си с паролата, която сте попълнили при създаване на акаунта. Всички регистрирани профили имат достъп до история на поръчките си.

Ако желаете да закупите бързо и лесно само един продукт/размер, можете да използвате опцията за "Бърза поръчка", като попълните полетата за Бърза поръчка, които се намират непосредствено до продукта. Необходимо е да изберете размер, както и да предоставите следните данни: две имена, телефонен номер и адрес или офис на Еконт, където желаете да получите пратката.

При закупуване на повече от един продукт, е необходимо да се направи регулярна поръчка онлайн в платформата Dreshnik.com, чрез добавяне на съответните артикули в кошницата чрез бутона "Добави в кошницата".

При полълване на данни за доставка до точен адрес, данните се избират от падащото меню в модула на Еконт Експрес. В случай, че вашата улица не фигурира в базата данни на Еконт Експрес, моля изберете произволна улица или адрес, а в полето "Други" попълнете корекните данни.

След завършване на поръчка, Dreshnik.com ще изпрати потвърждение на поръчката по е-мейл. 

Поръчки се приемат 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието.

Поръчки, направени до 16 часа, се обработват и изпращат на същия работен ден и се доставят до 18 часа на следващия работен ден.

Поръчки, направени след 16 часа, се обработват и изпращат на следващия работен ден, с доставка 1 работен ден.

Поръчки, направени в събота, неделя или празнични дни, се обработват и изпращат на първия работен ден, с доставка 1 работен ден.

ДОСТАВКА

ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ СЕ ИЗПРАЩАТ С ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ ПРЕДИ ЗАПЛАЩАНЕ!

След финализиране на поръчката, Dreshnik.com изпраща уведомителен е-мейл към потребителя, че поръчката е потвърдена и подлежи на изпращане с куриерска фирма Еконт Експрес.

Поръчките, получени до 16:00 часа в работен ден се изпращат на същия ден. Поръчките получени след този час се изпращат на следващия работен ден.

Доставките се извършват за 1 работен ден с часове за разнос между 9:00 и 18:00 часа до адрес на клиента, или между 9:00 и 18:00 часа в офис на Еконт Експрес.

Доставки в неделя и празнични дни не се извършват.

Доставката е за сметка на клиента, като се изчислява автоматично при поръчка на база на въведените данни за доставка и тарифите на Еконт Експрес и е включена в крайната сума на поръчката. Всички клиенти на сайта Dreshnik.com се възползват от отстъпка от цената на куриерската услуга на Еконт Експрес, като тази отстъпка е включена в окончателната цена за доставка, която сайтът автоматично изчислява.

В случай, че поръчате по телефон, е-мейл, скайп или в чата на сайта, цената на доставката отново се калкулира според тарифите на Еконт Експрес, с отстъпка и се заплаща допълнително при получаване на поръчката.

За поръчки на стойност над 99 лв., при доставка до удобен за вас офис на фирма Еконт Експрес, доставката е безплатна.

Цената на доставката за всички поръчки, независимо от тяхната стойност,  за които клиентът желае да бъдат доставени до точен адрес в населено място с или без офис на Еконт Експрес, се заплаща от клиента.

Ако желаете да заявите куриер, проследите пратка или друга услуга на Еконт Експрес можете да го направите през този панел:


Dreshnik.com предоставя на всеки от клиентите си възможност за преглед и тест на закупените стоки преди заплащането им.

Преди да бъде използвана опцията за преглед и тест на стоката, получателят заплаща куриерската услуга от продавача до него на Еконт Експрес и в случай, че откаже пратката след опция за преглед и тест, тази услуга остава за негова сметка, а разходите по връщането на стоката, са за сметка на Dreshnik.com

Ако потребителят желае да му бъде изпратена заместваща пратка с друг размер от същия артикул или друг артикул, разходите по втората пратка са за сметка на Dreshnik.com.

В случай, че пратката не бъде тествана при доставка, но клиентът реши да я замени с друг размер или друг артикул, разходите по замяната са за сметка на Dreshnik.com, при замяна в офис на Еконт Експрес (като пощенска пратка).

При замяна на пратка от/до адрес, Dreshnik.com поема доставката в едната посока. Втората куриерска услуга е за сметка на клиента.

Ако пратката не бъде тествана при доставка, но клиентът реши да я върне в последствие, разходите по връщането остават за сметка на потребителя (клиента).

В случай, че доставеният артикул е дефектен, Dreshnik.com поема разходите за доставка в двете посоки.

Ако имате въпроси, не се колебайте да пишете на живо в чата (в долния десен ъгъл на сайта) или да се свържете с нас по някои от следните начини:

Имейл: office@dreshnik.com

Мобилен телефон:

+359 883 28 30 40

ЗАМЯНА & ВРЪЩАНЕ


Всеки артикул, закупен от сайта Dreshnik.com може да бъде върнат в неограничен срок от време, като трябва да са спазени следните условия:

- потребителят да предостави Разписка за получаване на пощенска пратка, издадена от куриерската фирма, с която да удостовери, че стоката е закупена именно от търговеца. 

- закупената стока да бъде в ненарушен търговски вид

- закупената стока да бъде със запазена опаковка и етикети

- закупената стока да бъде без следи от употреба (да не е носен, пран, гладен)

- закупената стока да бъде без странични миризми (цигари, парфюм и др.)

Преди да бъде върната стоката, потребителят е задължен да се свърже с продавача и да го уведоми за своето намерение да върне артикул по дадена поръчка.

Формуляр за право на отказ от договор можете да свалите от тук

Връщането на артикули става съгласно следните данни:

Получател: фирма Глобъл Сток ЕООД

Офис на Еконт Русе Здравец

Тел. 0883 283040

Пратките се изпращат с наложен платеж, в случай, че потребителят е получил стоката чрез пратка с наложен платеж.

Всички пратки се изпращат с опция за преглед.

В случай, че са спазени условията за връщане, продавачът заплаща наложения платеж за върнатата пратка, като потребителят може да получи сумата на следващия работен ден в офис на Еконт Експрес или на адреса, от който е изпратена пратката (наложени платежи по пратки, изпратени от офис на Еконт Експрес, се изплащат на следващия работен ден след получаване в същия офис, а наложени платежи по пратки, изпратени от адрес, се изплащат на следващия работен ден след получаване, чрез куриер на същия адрес).

Когато потребителят е упражнил правото си на отказ от договора от разстояние, търговецът възстановява всички суми, включително и разходите за доставка, в случай, че потребителят е избрал най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от търговеца.

Търговецът не възстановява допълнителните разходи за доставка на стоките, когато потребителят изрично е избрал начин на доставка на стоките, различен от най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от търговеца.

Търговецът възстановява сумата като използва същото платежно средство, използвано от потребителя при генерирането на заявката.

В случай, че не са спазени условията за връщане, продавачът има право да откаже пратката след преглед. Разходите по доставка в този случай, остават за сметка на потребителя.

При получаване на пратката, потребителят трябва да провери съдържанието на пакета за съответствие на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за издаване протокол за увредена пратка.

 


Изпрати отзив

Бележка: HTML не е преведен!
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
НАШИ КЛИЕНТИ ЗАКУПИХА ОЩЕ
НАЙ-РАЗГЛЕЖДАНИ ПРОДУКТИ