За поръчки на стойност над 99 лв., при доставка до удобен за вас офис на фирма Еконт Експрес, доставката е безплатна.

Цената на доставката за всички поръчки, независимо от тяхната стойност,  за които клиентът желае да бъдат доставени до точен адрес в населено място с или без офис на Еконт Експрес, се заплаща от клиента.

Dreshnik.com предоставя на всеки от клиентите си възможност за преглед и тест на закупените стоки преди заплащането им.

Преди да бъде използвана опцията за преглед и тест на стоката, получателят заплаща куриерската услуга от продавача до него на Еконт Експрес и в случай, че откаже пратката след опция за преглед и тест, тази услуга остава за негова сметка, а разходите по връщането на стоката, са за сметка на Dreshnik.com

Ако потребителят желае да му бъде изпратена заместваща пратка с друг размер от същия артикул или друг артикул, разходите по втората пратка са за сметка на Dreshnik.com.

В случай, че пратката не бъде тествана при доставка, но клиентът реши да я замени с друг размер или друг артикул, разходите по замяната са за сметка на Dreshnik.com, при замяна в офис на Еконт Експрес (като пощенска пратка).

При замяна на пратка от/до адрес, Dreshnik.com поема доставката в едната посока. Втората куриерска услуга е за сметка на клиента.

Ако пратката не бъде тествана при доставка, но клиентът реши да я върне в последствие, разходите по връщането остават за сметка на потребителя (клиента).