ПАЗАРУВАНЕ НА ЕДРО

Ако имате магазин, склад или просто желаете да закупите на едро качествена, маркова стока, с гарантиран произход, от реномирани, световноизвестни марки, сте попаднали на точното място.

Ние, от фирма Глобъл Сток ЕООД, сме съсредоточени в търговията с маркови дрехи, обувки и аксесоари на дребно и едро, като разполагаме със склад в гр. Русе.


Съобразявайки се с икономическата ситуация, се опитваме да бъдем максимално гъвкави и да отговорим на всички нужди на клиента, като за целта премахваме редица ограничения, характерни за търговията на едро, в следствие на което се възползвате от следните предимства:


- възможност за комбинирана поръчка от различни марки, модели, разцветки и размери, без ограничение, като не ви задължаваме да закупувате всички налични номера от даден артикул

- възможност за малки поръчки на стока от сайта - налична при нас на склад и готова за незабавна експедиция със срок на доставка един работен ден за населени места с наличен офис на Еконт Експрес

- безплатна доставка до вашия адрес или до офис на Еконт Експрес

- възможност за преглед на стоката преди заплащане


Ако имате въпроси, не се колебайте да пишете на живо в чата (в долния десен ъгъл на сайта) или да се свържете с нас чрез някои от следните начини:

Имейл: store@dreshnik.com

Мобилен телефон:

+359 883 28 30 40